Vraag niet gevonden?
Neem dan persoonlijk contact met ons op.
Veelgestelde vragen over Examen Generator direct beantwoord.
Een docent kan in Examen Generator een examen maken. Dit gaat in verschillende stappen.
Examen Generator heeft een database met opgaven. Deze opgaven zijn afkomstig van eerdere landelijke eindexamens. Daarnaast kan een school ook eigen opgaven toevoegen aan de database. Deze opgaven zijn alleen zichtbaar voor docenten van de school.
Een examen is alleen voor jou zichtbaar. Niemand, ook geen beheerders van je school, kunnen je examen bekijken. Je examen wordt pas zichtbaar voor andere docenten binnen je school als je het examen deelt.
Voor meer informatie over de beveiliging van Examen Generator, kijk onder het kopje beveiliging.
Ja, je kan andere docenten uitnodigen om mee te helpen met het maken van je examen. Open een examen op het dashboard om een andere docent uit te nodigen.
Examen Generator is te gebruiken voor elk niveau, in elk jaar en voor elk vak. Echter biedt Examen Generator eindexamenopdrachten voor havo en VWO voor de volgende vakken.
Wij zijn druk bezig om meer vakken toe te voegen. Heeft je school een vak dat je graag wilt toevoegen? Neem dan contact met ons op.
Na het maken van een examen kan je een evaluatiematrix genereren. In deze matrix geef je vervolgens op hoeveel punten elke leerling heeft behaald per opgave.
Examen Generator analyseert vervolgens de behaalde punten van de leerlingen. Hierdoor is het in één oogopslag mogelijk om te zien hoe de leerlingen hebben gepresteerd per opgave en per domein. Ook geeft Examen Generator aan welke vragen opvallend zijn. Hierdoor kan je als docent gerichter feedback geven aan de leerlingen.
Daarnaast is het ook mogelijk om de cijfers van de leerlingen te zien. Hierdoor wordt het bepalen van een N-term makkelijker.
Examen Generator is gemaakt om scholen te helpen met het maken van examens. Bij het registreren wordt een schoolaccount aangemaakt. Dit schoolaccount kan gebruikt worden om docenten toe te voegen. Docenten kunnen examens maken en beheren. Ook kunnen docenten examens delen met andere docenten binnen de school.
Als je ervoor kiest om Examen Generator aan te schaffen, doe je dit binnen je school. Hierdoor kunnen alle docenten binnen je school direct optimaal gebruikmaken van Examen Generator.
Ja, in principe kan iedere docent een schoolbeheerder zijn. Je kan er ook voor kiezen om binnen elk leergebied één schoolbeheerder te hebben. De keuze is aan de school.
In de PDF documenten die Examen Generator genereert, wordt de font Open Sans gebruikt.
Ja, je kunt Examen Generator zeker gratis uitproberen. Wij vinden het belangrijk dat je eerst kunt kijken of Examen Generator binnen je school en processen past.
De gratis versie van Examen Generator is bedoeld om het product uit te proberen. Deze gratis versie heeft de volgende limitaties.
Je kunt de gratis versie van Examen Generator zo lang blijven gebruiken als dat je wilt. Er is geen tijdslimiet aan verbonden. Wel is er een limiet aan het aantal examens dat je kunt maken en de opgaven die je kunt gebruiken.
De kosten van Examen Generator worden bekend zodra Examen Generator geen prototype meer is.
Als je niet zeker weet of Examen Generator binnen je school past, kun je de gratis versie uitproberen. Deze heeft wel een aantal limitaties.
Ten eerste gebruiken wij je adresgegevens om misbruik te voorkomen. Het ontwikkelen van Examen Generator kost veel tijd en geld. Wij willen voorkomen dat mensen misbruik maken van de gratis versie. Daarnaast gebruiken wij je adresgegevens voor wettelijke verplichtingen.
Wij behandelen alle gegevens, inclusief je adresgegevens, met de grootst mogelijke zorg. Wij zullen je adresgegevens nooit doorverkopen aan derden en we doen er alles aan om je gegevens veilig te houden. Meer informatie hierover kun je vinden in onze privacyverklaring.
Je account is beveiligd door middel van een wachtwoord. Wanneer je voor het eerst inlogd op een nieuwe locatie, moet je de login bevestigen via een e-mail.
Daarnaast is het ook mogelijk om tweestapsverificatie in te schakelen. Hierbij moet je naast je wachtwoord ook een code invoeren die op je telefoon staat en elke 30 seconden verandert. Door middel van tweestapsverificatie is het nagenoeg onmogelijk om gehacked te worden. Voor schoolbeheerders is het verplicht om tweestapsverificatie in te schakelen.
Daarnaast zijn er nog veel meer beveiligingsmaatregelen genomen. Deze vertellen we niet om misbruik te voorkomen. Als je als school meer wilt weten over de beveiliging van accounts op Examen Generator, kun je contact met ons opnemen.
Ons beveiligingsalgoritme is enorm gevoelig. Hierdoor is het voor hackers enorm moeilijk om toegang te krijgen tot je account. Wij vinden het belangrijk dat je account veilig is. Liever één keer extra inloggen dan dat je account gehacked wordt.
Examen Generator wordt op elke laag zo goed mogelijk beveiligd. Zo wordt de website beveiligd door middel van een SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat alle gegevens die je verstuurd versleuteld worden. Ook wordt Examen Generator beveiligd door de firewall van Cloudflare. Cloudflare is één van de grootste bedrijven op het gebied van beveiliging van websites.
Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van meerdere beveiligingsstappen voordat je toegang krijgt tot de server of database. Zo wordt er gebruik gemaakt SSH sleutels, wachtwoorden en firewalls.
De servers waarop Examen Generator draait staan in een datacenter in Europa met de hoogste beveiligingsstandaarden. De servers worden constant gemonitord en zijn voorzien van de laatste beveiligingsupdates.
Schoolbeheerders kunnen de namen, email-adressen en basis beveiligingsinformatie van de docenten zien. Daarnaast kunnen ze, net zoals elke docent binnen de school, zien hoeveel examens er in totaal zijn gemaakt en de inhoud van gedeelte opgaven (niet de inhoud van de examens).
Medewerkers van Examen Generator kunnen de volgende gegevens inzien.
Neem dan persoonlijk contact met ons op.